hírek

A logó születése

Az alapítvány egyik fő célja, hogy Flóra fejlesztését biztosítsuk, továbbá a fejlődését bemutatva hazánkban is megismertessük a CMT-t és segítő kezet nyújtsunk azoknak, akiket Flórához hasonlóan ezzel a betegséggel diagnosztizáltak. Fontosnak tartjuk azonban, hogy ne csak a betegséget, hanem minket is kicsit jobban megismerjetek, ezáltal személyesen is kötődni tudjatok a jó ügyhöz. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy beavatunk Titeket az alapítvány életébe is. Elsőként megismerhetik, miként készült el az alapítvány egyik fő eleme, a logó.

A WonderFlora & CMT Alapítvány létrehozását követően sok dolgunk akadt, szerencsére sokan bíztattok bennünket és önkéntesek is segítik a munkánkat. Az alapítvány céljainak meghatározásán túl egy arculatot is létre kellett hozni. Ennek egyik fő eleme a logó, melynek létrehozásában maga Flóra is sokat segített. Az embléma központi eleme egy csepp forma, amit elsőként Flóra alkotott meg legóból egy nyári délután. A létrehozásához kék, zöld és türkiz árnyalatokat használt.

Meg kell, hogy említsük, hogy ez a szimbólum a víz szeretetét is jelképezi az alapítvány létrehozóinak.

A csepp, mint motívum a jelmondatunkban is megjelenik, amely így hangzik: Egy csepp segítség! 

A logó belsejébe arany színű w betű került, a w, az angol wonder szót jelképezi, aminek a jelentése csoda. Mi hiszünk a csodákban és abban is, hogy az a hatalmas erő, amit Flóra napról napra mozgósít fejlődése érdekében, meghozza majd az eredményét.

A w öleli körbe a piros F betűt, mely Flóra nevének a kezdőbetűje.

A csepp és a WonderFlóra logó összeillesztése jelenti számunkra a teljességet, e forma körül jelenik meg az alapítvány neve. Reméljük, hogy az embléma hamarosan mindenki számára ismertté válik, és segítségével egyre többen felfigyelnek majd a betegségre hazánkban is, és ha tehetik segítő kezet nyújtanak.

Kedves látogató!

     Az oldal fejlesztés alatt áll.    Az adományozás funkció jelenleg teszt üzemmódban van, ezért kérünk, hogy az élesítés előtt ne add meg / írd be a kártya adatait! 

Adományozáshoz válaszd a banki átutalást.

Köszönettel: a WonderFlóra csapat tagjai.